Kunststofproducten

We zijn in staat om kunststof producten te ontwikkelen (spuitgieten) in alle mogelijke vormen, maten, materialen en kleuren.
Van eenvoudige tot complexe producten, volledig uitgetekend en ontwikkeld op basis van uw behoefte, of vertrekkende vanuit een bestaand product dat u wenst te reproduceren, of verder wenst uit te werken en te verfijnen.

Enkele voorbeelden

jetons 200px5 andere 200px5 kastonderdelen 200px

Mogelijkheden kunnen bijvoorbeeld zijn: kastonderdelen, drankjetons, lagers voor kasten, boottrailer-onderdelen. Al dan niet met logo.

  • ABS - vormvast materiaal, weinig krimp. Ook toegepast bij LEGO-blokjes, omlijstingen, autobumpers, motorhelmen.
  • PE - Polyetheen plastic. Vrij taai en beschikt over uitstekende glij-eigenschappen vanwege zijn lage wrijvingscoëfficiënt. Is zeer goed te bewerken en heeft een hoge slagvastheid bij lage temperaturen, brokkelt of splintert niet.
    Toegepast in de levensmiddelen industrie als snijplaten, geleide strippen in de verpakkingsindustrie en verder als bekleding van bakken, silo's, laadbakken en glij- en stansplaten,
    ook bij plastic flesjes, plastic zakjes, verpakkingsfilm, mantels van elektrische kabels, water- en gasleidingen en technische vezels..
  • PA6 - Polyamide. Toegepast in de automobielindustrie en luchtvaart. Hoge temperatuur-weerstand en lage brandbaarheid. Resistent tegen olieën en brandstoffen..

 

Contact Info

RPT - Matrijzenbouw NV

Hasseltsebaan 190b (achteraan)
3940 HECHTEL- EKSEL
Tel: 0494 60.42.08
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.